Vlaggenweken Staatsexamens vo 2021

Ook dit jaar vieren we de staatsexamens vo voor de kandidaten. Net als in 2020 organiseren we daarom weer de vlaggenweken voor iedereen die dit met ons mee wil vieren. We nodigen in ieder geval de vso-scholen en de particuliere scholen uit om de vlag buiten te hangen. Aan het eind van de mondelinge college-examens kan de vlag gehesen worden om te benadrukken dat de examens voor de meeste kandidaten zijn afgelopen. Scholen kunnen hiervoor de Staatsexamenvlag van 2020 gebruiken of een eigen vlag kiezen. 

De vlaggenweken 2021 starten op vrijdag 9 juli.

Op deze datum is namelijk de eerste regio klaar. 9 Juli markeert het einde van de mondelinge examenperiode in regio Noord. We zetten de examenkandidaten graag in het zonnetje en daarom zullen we op die dag ook via de media aandacht besteden aan de Staatsexamens op de vso- en de particuliere scholen.