Word nu lid van de nieuwe online community van het CvTE: Examenplein!

‘Samen bouwen aan goede toetsen en examens’ betekent elkaar ontmoeten, ideeën uitwisselen, informatie delen, meedenken en meewerken. Het CvTE wil het onderwijsveld meer betrekken bij ontwikkelingen en werkzaamheden. Daarvoor lanceert het CvTE een nieuwe online community: Examenplein.

Op Examenplein staan het CvTE en het onderwijsveld in direct contact met elkaar. Examenplein is bedoeld voor alle examenbetrokkenen. CvTE-medewerkers, DUO, Cito, syllabus- en vaststellingscommissieleden, én uiteraard het onderwijsveld zelf: vakvoorzitters, locatievoorzitters, surveillanten, examinatoren, docenten. Examenplein moet dé ontmoetingsplek worden voor iedereen die examens een warm hart toedraagt.

Het succes van een online community hangt af van de betrokkenheid van de leden. Examenplein is nog in aanbouw. Ben jij ook betrokken bij examens? Dan is jouw actieve bijdrage nodig. Daarom nodigen wij je uit om nu lid te worden en alvast wat rond te struinen.

Leden kunnen (besloten) groepen aanmaken en zich aansluiten bij (besloten) groepen. Informatie die in een besloten groep wordt gedeeld, is alleen zichtbaar voor de groepsleden. Mis daarom niets en word vandaag nog lid! Sluit je aan bij voor jou relevante groepen en begin met bijdragen leveren.

Samen maken we van Examenplein dé online ontmoetingsplek voor alle examenbetrokkenen.