Opgeven beschikbaarheid 2023

Het is weer zover, vanaf dinsdag 1 november kun je je beschikbaarheid voor de Staatsexamens vo doorgeven. Hiervoor ontvang je vanuit DUO een mail met een link naar het zakelijk portaal examenbetrokkenen (EB-portaal). Hier kun je met je DigiD inloggen.

Als we weten hoeveel kandidaten hun Staatsexamen(s) vo willen doen en hoe het examenjaar er precies uitziet (er kunnen eind van dit jaar nog maatregelen bekend gemaakt worden), begint het puzzelen om de indeling rond te krijgen. Dit kost uiteraard tijd. Als de definitieve indeling afgerond is, dan krijg je daar een mail over.

Met al die afnamemomenten, betrokkenen en locaties is het ieder jaar een hele opgave om de indeling rond te krijgen. Gelukkig lukt het tot nu toe mede dankzij jou om alle examens af te nemen. Het is daarom belangrijk zo betrouwbaar mogelijk door te geven wanneer je beschikbaar bent voor de Staatsexamens vo. Als je aan ons hebt laten weten welke dagen je kunt, gaan we er ook echt vanuit dat je dan kan. We willen dit nog even extra benadrukken omdat we ieder jaar te maken hebben met wijzigingen in beschikbaarheid van examinatoren.

We kijken uit naar de samenwerking, zodat we de Staatsexamens vo ook in 2023 weer goed kunnen laten verlopen!